Toversluis

Toversluis in Sluis bied erg verscheidene dingen aan zoals onder andere het populaire speeldeel voor kinderen. Ook kan is een een bowling gelegenheid voor jong en oud.
Wat op dit moment erg populair is is het Wok gedeelte bij Toversluis.

Speeldeel
Kinderen tot en met 12 jaar kunnen een middag vol plezier beleven in de binnenspeeltuin van Toversluis. Dit Indoor Speelparadijs heeft een groot oppervlakte met luchtkussens, klimrekken, ballenbak, glijbaan, skelters en een juniorzwembad (buiten). Een bezoek aan het Speeldeel is succes verzekerd voor de kids. Reken maar dat alle kinderen moe en voldaan met een blij gezicht naar huis gaan!

Bowlen in Sluis
Toversluis bied ook de mogelijkheid achttal goed onderhouden bowlingbanen op hetzelfde moment te verhuren. Goed voor serieuze toernooien maar ook recreatief spelen.
Ook aan de kinderen is gedacht en wel door de zogenaamde ‘hekjes’ naast de baangoten.
Of u nu een strike wilt gooien met black-light en swingende muziek aan, of juist in alle rust, het kan: met 8 hypermoderne banen en een gezellige bar  is de SuperBowling dé gelegenheid voor een sportief uitje.

De Toverwok
Zoals iedereen inmiddels weet staat het concept wok voor gezellig, gezond en goed eten. Wokken wordt ook wel roerbakken genoemd. Het is een vrij nieuwe kookstijl, waarbij men het allerbeste uit de keukens van het Verre Oosten combineert met die van het westen. Omdat vlees, vis en groente dagvers zijn en er bij het wokken weinig vet gebruikt wordt, is het uitermate gezond! Het vuur staat hoog, zodat de ingrediënten in een handomdraai gaar zijn en de groenten lekker knapperig blijven!
Bij de bereiding gaat het er spectaculair aan toe en slaat misschien wel de vlam in de pan!

Bezoek direct de website van Toversluis

Dit bericht is geplaatst in Binnenspeeltuin Zeeland en getagd, . Bookmark de permalink.

Geef een reactie